25.9.2013

Tilannekatsaus.

Nyt ollemme eläneet vaihtoehtoiseta elämäntyyliämme kolmisen viikkoa ja kaikki on mennyt hyvin tähänasti. Aihe on pitänyt meitä kiireisenä ja tylsiä hetkiä ei ole ollut. Meillä on enemmän juteltavaa ja olemme olleet toisille paljon suorempia. Eli kaikki näyttää hyvältä.

Olemme nauttineen yhteisten sessioidemme suunnittelusta ja tottakai niiden toteuttamisestakin. Sessioden ulkopuolinen 24/7 lifestyle on vielä hakusessa, että mitä se tarkoittaa käytännössä koska kukaan ei voi pitää totaalista sessioroolia päällä koko aikaa tai eristää persoonaansa toisen vuoksi, mutta uskomme että saamme ajan kanssa tämänkin puolen tasapainoon. Jumalatar ottaa enemmän roolia käskijänä ja minä hänen miellyttäjänään.

Molemmilla meillä on myös oma arkemme joka haittaa tätä kuviota. Sainpa jo kerran huomautusta väsymyksestä session aikana. Varmasti tämän aiheen kanssa painivat monet muutkin parit joten en ota aiheesta stressiä vaan yritän löytää sen "kultaisen keskitien"

Kaiken kaikkiaan päätöksemme on tuntunut hyvältä ja oikealta. En sitten tiedä millon voin varmasti sanoa oliko päätös oikea? Kun toinen meistä haudataan ja voimme olla ylpeitä yhteisestä taipaleestamme?

T: Orja

Ei kommentteja: