10.9.2013

Tosiaan!

Toivomme palautetta, ideoita mistä haluatte että kirjoitamme ja ennen kaikkea tietoa teidän läsnäolostanne. Kaikki otetaan hyvin vastaan jopa ne eriävät mielipiteet jotka leimaa netti kirjoittelua.

-orja

9 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Teidät on huomattu :). Jään innolla seuraamaan tarinaanne.

//blondi

http://molinay.blogspot.fi/

Anonyymi kirjoitti...

Juu löydetty on bloginne, jään mielenkiinnolla odottamaan juttuja. Harvinaista löytää alistuvan miehen ja johtavan Naisen blogi ja vielä suomeksi.

Unknown kirjoitti...

Lukittuna. Tämän onkin tarkoitus erottua joukosta, ja toivottavasti edukseen. Tämä on meidän pieni teko suomen S&M kulttuurin eteen, mutta ennen kaikkea osa yhteistä paranemista ja yhteenkasvua. Toivon niin kovasti että nautitte blogin seuraamisesta!

Unknown kirjoitti...

Lukittuna? Mistä haluat seuratessasi kuulla? palaute otetaan avsylin vastaan!

Anonyymi kirjoitti...

Tänään löysin tämän kun etsin tietoa aiheesta juuri näin päin, että nainen alistaa. Olen kirjoitellut miehen kanssa, joka haluaa alistua, mutta emme ole vielä tavanneet kertaakaan. Oppia ottamassa siis olen :)
Jatkakaa vaan!

Unknown kirjoitti...

Anonyyni sinut on huomattu. Minä orjana olen ehkä väärä henkilö kertomaan alistuvien miesten hyvistä ja huonoista puolista, mutta uskon että jumalattareni kertoo kyllä rehellisen mielipiteen meistä :D

-Orja

Anonyymi kirjoitti...

Niin siis asia ei minulle mitenkään kuulu, mutta miten ajattelitte oikeasti että BDSM-elämä saa suhteenne toimimaan oikeasti? Kerrotte että olette eronneet ja tällä yritätte saada sen toimimaan, tosin meilläkin on tätä BDSM touhua kokeiltu ja se on epäonnistunut, ei suhde vaan kokeilut. Ja niitä on sitten jatkettu ja nyt taas näyttää meillä hyvältä.

Tosin tietenkin toivon teille kaikkea hyvää ja toivottavasti saatte suhteenne toimimaan sitten vaikka näin, ja olette onnellisia valintanne kanssa, se lienee pääasia!!

Unknown kirjoitti...

Siis yritämme saada suhdetta toimimaan MUUNMUASSA bdsm:n kautta, ei tietenkään pelkästään sillä, koska tottakai suhde tarvitsee muutakin.

Homman nimihän on se, että kumpikin halusi että bdsm on suuri osa suhdetta ja kumpikaan ei "normaalia" suhdetta halua, edelliset kokeilut kaikki vain epäonnistuivat koska suhde oli huonossa jamassa henkiläkohtaisten syiden vuoksi. Tällä hetkellä kaikki vaikuttaisi sujuvan melko hyvin :)

-jumalatar

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa jos siitä saatte suhteeseen vauhtia ja sitä mitä molemmat toivotte. Onnea matkaan ja tulen seuraamaan teidän matkaa mielenkiinnolla.