1.10.2013

Sessari vol.2 ja vähän muutakin

Jumalatar täällä taas hei. Tästä ei nyt tule normaalia sessarikuvausta, vaan enemmänkin kerron mitkä asiat meillä on sessioissa onnistunut ja mitkä ei niinkään.

Kaikki sessiomme ovat olleet mukavia, yhtään surkeaa ei ole ollut (no paitsi ehkä se kun orja meinasi nukahtaa kesken kaiken). Muutamia ei niin loistokkaita on kuitenkin ollut ja niistä syytän pääasiassa meidän töitämme, jotka ovat iltatöitä. Kun väsyneenä 10 aikaan alkaa johonkin, niin tietäähän sen että siinä ei ole kaikki energiat mukana. Toinen asia mikä saattaa vaikuttaa myös sessioihimme on se, että olemme molemmat lipsuneet säännöistämme arjen keskellä. Orjalla saattaa olla vaatteet päällä seurassani ja tulla sohvalle kysymättä lupaa, eikä hän myöskään enää oikein muista kysyä lupaa tulemiseen. Mutta nyt siihenkinn tulee muutos, sillä jos orja ei sääntöjä tottele, ruoska heilahtaa. Tai sitten orja joutuu pimeään kaappiin sidottuna vähän miettimään mitä teki väärin. 

Yksi fantasioistani on sellainen päivän kestävä alistusfesti, missä katsottaisiin mitä ihmisvartalo ja mieli voi kestää. Yritimme toteuttaa tämän kerran, mutta sekin loppui siihen, mihin sessiomme yleensäkin loppuvat nimittäin orjan laukeamiseen. Orjalla katoaa aina kaikki mielenkiinto kun hän on lauennut (miten se oli että testosteroni katoaa johonkin vai mitäköhän se höpisi) niin en minäkään viitsi sen jälkeen enää jatkaa kun huomaan että toista ei kiinnosta ja on omituisen oloinen muutenkin. Toki se, että orja laukeaa on minun syytäni mutta harmittaahan tuo silti. Tuo kokeilumme oli muuten oikein maukas, nautin siitä todella paljon ja onneksi me kumpikin olemme valmiita yrittämään sitä uudelleen.

Kun vielä seurustelimme orjan kanssa, suunnittelin aina ihan paniikissa sessioitamme, sillä ajattelin etten osaa enkä ole tarpeeksi hyvä. Paljon paineita tuotti myös se, että tiesin orjan käyvän erinäisillä foorumeilla ja siellä juttelevan dom naisille, joten se oli kuin merkki minulle etten osaa. En nauttinut hommasta yhtään, koska se tuntui suorittamiselta. Tai oikeastaan siitä suunnittelusta ja panikoinnista en tykännyt. Onneksi nyt olen oppinut ottamaan ihan rennosti asian suhteen ja menen ihan fiilispohjalta ja se on mielestäni onnistunut. Olen kyllä nauttinut näistä viikoista todella paljon. 

-Jumalatar

P.S. jos joku tietää mistä voi ostaa/tilata suht halpoja siveysvöitä niin saa ilmoitella :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuo että laukeaa, niin ainakin miehenä voin yhtyä siihen, että mielenkiinto lopahtaa täysin. Tai oikeastaan se kiima katoaa, me miehet vaan ollaan sellaisia.

Ja tuo säännöistä lipsuminen kuulostaa myös hyvin tutulta, meillä myös sääntöjä oli jossain vaiheessa todella paljon, ja tiukkoja sellaisia. Nyttemin niistä on melkein kokonaan luovuttu, ja oikeastaan suhde koko touhuun on väljentynyt huomattavasti. Otettiin alussa tiukka linja ja tavoitteena oli 24/7 touhu siveysvyön kanssa, mutta nyttemmin sitä harvemmin käytetään.

Ja jos blogia olette seurannut, niin myös muutenkin touhu on muuttunut, välillä jopa Neiti on alistumassa. Olemme siis päättäneet ottaa tämän enemmänkin sillä tavalla rennosti ja tehdään mitä mieleen juolahtaa, ilman tiukkoja sääntöjä. Toki joillekin säännöt sopivat ja toimivat, meillä se ei vaan tuntunut luontevalta. Meillä ehkä pikemminkin jotain teemapäiviä tai viikkoja, jolloin jokin sääntö on voimassa, vaikka etten saa laueta, tai panen Neitiä vain suuhun yms. Mukavaa sekin, ja joskus vaan ihan perus vaniljaa :)

Niin ja siveysvöistä, eli suosittelisin uberkinkyä, se on Englannissa, eli ei tulleja, ja suht edullinen. Ehkä myös teräksinen olisi hyvä, muovisissa yleensä paljon osia, mikä ainaki Neitiä haittasi, ihme nysväämistä asennus.
Ja ainakin minä pystyin laukeamaan CB6000 mallin kanssa, niin normi kuin S-kokoisenkin. Nykyinen teräksinen ei siihen anna mitenkään mahdollisuutta. Ja tietty se on söpökin kun joudun pinkiksi maalaamaan :)

Unknown kirjoitti...

Kyllähän meilläkin ihan erilaiset säännöt olisi ja 24/7 ei varmasti toimisi jos olisi lapsia etc. Nyt vielä kuitenkin toimii :)

Ja kiitos paljon tuosta sivusta! Todella paljon halvempia ja sievempiä siveysvöitä kuin mitä olen suomalaisilta sivuilta löytänyt :)

-Jumalatar