12.9.2013

Sessari vol.1

Jumalatar täällä koneen ääressä taas! Orja onkin teitä näköjään viihdyttänyt antamillani tehtävillä ja mielestäni melko hyvää työtä. Tässä vähän juttua eilisestä sessiostamme :)

Meillä on orjan kanssa yhteiset säännöt joiden mukaan elämme ja yksi sääntö on, että orjan on oltava bokserisillaan minun seurassani, joten en ollut hirveän mielissäni kun minua odotti orja vaatteet päällä... Ei siis muuta kun orjalta vaatteet pois ja nojaamaan sohvaa vasten että sain orjan kädet sidottua selän taakse. Leuanvetotanko on kerta toisensa jälkeen todistanut nerokkuutensa sessioissamme kuten tälläkin kertaa, sillä sidoin orjan kädet selän takana leuanvetotankoon. Itse pidin tuosta asennosta todella paljon, sillä silloin orjan on pakko taittua keskiruumiista ja työntää persettään pidemmälle ;)

Orjallani on vähän paha tapa olla vastaamatta jumalattaren viesteihin ja yhteydenottoihin tai sitten hiljenee kesken keskustelun, sekös pistää veren kiehumaan. Tästä tuli siis rangaistus ja rangaistuksena orja saikin muutaman oikein napakan iskun pakaroilleen ruoskalla. Ruoskan jälkeen siirryin muutamaan iskuun niittivyöllä, jossa niitit ovat isoja ja teräviä. En tiedä mitään ihanampaa ääntä kuin orjani joka vinkuu läimäisyistä suukapula suussaan. Orjan takamuksen punoittaessa mukavasti, laitoin strap on:in paikoilleen ja orja sai nuolla sen mukavan kosteaksi ennen kuin siirryin panemaan orjaa tämän edelleen roikkuessa leuanvetotangosta. Usean harjoittelukerran tuloksena orja ottaa jo aika hyvin strapin sisäänsä, vaikka kyllä sieltä vähän tuskastuneita huutoja kuuluukin. Ei siis kannata masentua jos tuntuu että siitä ei tule mitään, harjoittelu tekee tässäkin mestarin! Hirveän kauaa en tällä kertaa jaksanut panna orjaa, koska itseä alkoi panettamaan jo melko paljon, otin siis orjan pois tangosta ja laitoin lattialle makaamaan asentoon, jossa hän sitten sai tyydyttää minut sormillaan ja samalla nuolla rintojani (en tule yhdynnässä). 

Toinen asia mikä ylentää jumalattaren mieltä kovasti on, kun orja haluaisi niin kovasti tulla mutten anna, joten orja työntää lanteitaan kokoajan ylöspäin näyttääkseen että mieli tekisi. Kun olin itse tullut, sidoin lattialla makaavan orjani kädet ja aloin näykkiä tämän nännejä, mistä tiedän että orja menee aivan hulluksi. Sitten kidutuksen kohteena olivat orjan sisäreidet, joita näpäyttelin ruoskalla muutamia kertoja orjan kiemurrellessa lattialla kivusta ja nautinnosta. Tässä vaiheessa orja oli jo niin heikoilla ja itseäkin alkoi panettaa todella paljon, joten nousin orjan päälle ja otin hänet sisääni. Kauaa orja ei kestänyt ennenkuin tuli ja unohti samalla kysyä lupaa laukeamiseen. Eräs toinen sääntömme on, että jos orja tulee kysymättä lupaa, joutuu hän syömään omat tuotoksensa. Tällä kertaa päästin orjan kuitenkin pälkähästä, sillä olin kiusoitellut häntä niin paljon. 

-Jumalatar

  Orja parhaimmillaan ;)


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kivan kuulloinen tuo sessionne, kertokaa ihmeessä lisää. Ja meillä muuten syödään tuotokset joka kerta ;) Ja sehän ei meillä kyllä ole mitenkään kamalan usein, koska Neiti päättää täysin minun tulemisesti ja sitä nyt ei aina niin usein tapahdu tosiaankaan.

Unknown kirjoitti...

Hei, kiva kuulla että pidit sessiokuvauksesta! Meillä tuo omien tuotosten syönti on aivan tuore asia :) Tänään tulee ehkä sessarikuvaus vol. 2 :)

-jumalatar

Anonyymi kirjoitti...

odottelee uutta kuvausta, ja tosiaan kaikkea pitää aina kehittää. Meillä myös nuo asiat muotoutuvat kokoajan ja kokeillaan uusia asioita.
Joko olette tutustuneet meidän naputteluihin? lukittuna.blogspot.com

Unknown kirjoitti...

Joo olen itse ainakin teidän blogia lukenut ja mielenkiintoselta näyttää :)

-jumalatar